Familietid er dejlig tid

Vi fik muligheden for at teste et brætspil. Det kunne ikke være mere perfekt, end at gøre det i tiden, hvor alle danskere har allermest travlt; lige inden jul!

// I samarbejde med MomsterTest og Bog&Idé

Da jeg fik at vide, at jeg havde fået æren af at teste den nye udgave af “Bezzerwizzer – familie”, skrev jeg med det samme til min søster og min mor. De skulle være med!

Jeg kommer fra en spillegal familie – i perioder i hvert fald – og derfor faldt det mig helt naturligt, at jeg skulle teste spillet. I skabet, hos mine forældre, står der mange forskellige brætspil til familien, og der er flere udgaver af “Bezzerwizzer”. Lige nøjagtig det brætspil er vi glade for!
Det er et spil, hvor hele familien kan være med – især i denne nye udgave.

Det’ og’s for børn

Jeg fik lynhurtigt aftalt med min søster, at vi kom med æbleskiver, hvis de havde kaffen til – ingen gløgg 😉 Det havde de! Og vi fik spillet spillet flere gange.

Spillet er blevet udviklet således, at der kan dannes børnehold. Jeg har ikke før oplevet, at der har været mulighed for at spille børn og voksne mod hinanden. Jeg oplever typisk, at holdene skal være blandet.
Der er det med denne udgave, at børneholdene har mulighed for at få ekstra ledetråde. Ledetråde, som voksne ikke må få. Man kan så aftale indbyrdes, hvor aldersgrænsen går 😉 Vi spillede uden ledetråde, men havde alligevel fat i dem, da vi synes mange af dem var skide gode!
Brættet er delt ind i små firkanter med billeder, hvor nogle af ledetråde kan være et af disse billeder. Billederne kan også forekomme i spørgsmålene til voksne.

Er man en spilleglad familie, vil jeg helt klart anbefale “Bezzerwizzer – familie”. Det kan faktisk købes lige her! 🙂

Det er en super julegaveide, eller måske til mandelgave? Vi har altid et spil som mandelgave, og i år kan min mor ikke vælge dette!

Nem bestilling – hurtig levering

Spillet er bestilt på Bog&Idés hjemmeside og jeg blev overrasket over, hvor smertefrit det rent faktisk var. Det er ikke lige noget jeg har gjort i før, da Bog&Idé ligger i gågaden, inde i byen.

I min søgning på deres hjemmeside, fandt jeg hurtigt ud af, hvor nem den er at navigere rundt i. Det tog ikke mange minutter at finde frem til brætspillet.
Deres hjemmeside er delt ind i kategorier, og under de kategorier er der igen kategorier. Så ønsker du fx et brætspil, så trykker du først her og derefter skal du så vælge, hvilket slags brætspil du ønsker; til børn, familie, læring, strategi – you name it. Vildt fedt!

Jeg klikkede det jeg nu skulle have i kurven, betalte og fik lynhurtigt en bekræftigelsesmail på min bestilling. Inden jeg gik i seng samme aften, havde jeg modtaget både en sms og en mail om, at jeg nu kunne afhente min bestilling i butikken, inde i byen. Super nemt!

Jeg slap for køen og jeg slap for at gå rundt inde i butikken og lede, og evt. gå forgæves. Hjemmesiden fortæller om det er på lager online, i din nærmeste butik, eller begge steder. Pisse fedt!

Ekstra godter

Det første jeg mødte på hjemmesidens forside, var muligheden for at kigge deres katalog online, og muligheden for at melde mig ind i deres kundeklub. Det der sprang mest i øjnene var tilmelding til deres kundeklub – du får fri fragt, uanset beløb, i resten af december måned (til en GLS-pakkeshop).
Det er ikke dårligt! Det er ikke alle, der lige har mulighed for at have en Bog&Idé i byen, men egentlig gerne vil have deres tilbud.
Hvor mange søger ikke videre, hvis der er et mindstebeløb, før fragten er betalt? Jeg gør da sommetider! Så for jer alle; meld jer ind her!

Det er jo ikke kun den frie fragt, der er en ekstra godte!

Vi ved alle, at vi skal passe på vores klima. Sørge for at miljøet bliver passet godt på, sortere rigtigt og genbruge så vidt det er muligt.
Det støtter Bog&Idé også op om. De har indført et returpantssystem, hvor du kan købe en bog og aflevere den inden 3 måneder, hvor du så modtager 25% af købsprisen på en tilgodeseddel (forbeholdt man er medlem af kundeklubben og med gyldig bon).

Det er med til at forlænge bogens levetid og den ender ikke bare hjemme på hylden og samler støv. Der er faktisk mulighed for, at du kan give en anden glæde af selvsamme bog og samtidig få rabat på din næste bog.
Det kunne være en af bøgerne på deres bestsellerliste – tjek den ud!

Lækkert koncept

Jeg må sige, at det koncept gjorde mig hooked på at blive medlem af kundeklubben! Ikke nok med at jeg kan være med til at genanvende bøgerne, så giver det mig samtidig en mulighed for rent faktisk at få læst en bog inden for rimelig tid! Jeg kan godt tage år om at læse bøger. Nogle har jeg fx kun med på skiferie én gang om året! Det er jo for tosset! Haha..

Hvad med dig? Har det gjort dig hooked på at genanvende bøger?

Senere på ugen kan i læse min anmeldelse af brætspillet på MomsterTest. Der vil desuden være andre anmeldelser at læse, da andre brætspil også er blevet testet!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen