I’m an inspiration!

Jeg har op til flere gange hørt, at jeg er en inspiration for andre! Har aldrig selv tænkt at det var muligt, men der kan jeg da godt tro om!

Det bliver man glad i låget af at få at vide!

Hvad er det så jeg hører?

Jo, jeg hører blandt andet, at jeg er god til at veksle mellem at være mig selv og være mor. Jeg sørger for at finde tid til mig; finde tid til at se mine veninder og tage ud! Jeg lever ikke i en evig mor-boble, som mange godt kan have tendens til at gøre.

Jeg får at vide, at jeg er en stor inspiration i forhold til, hvordan man kan planlægge sin hverdag. En del har fortalt de beundrer mig for at kunne være fuldtidsmor, fuldtidsstuderende og stadig finde tid til løbetræning og bijob(s) ved siden af.
Jeg kan i perioder godt føle jeg forsømmer Zara, men omvendt så snakker vi rigtig meget om, at mor skal tjene penge til at vi kan komme i Legoland, i Jesperhus, på sommerferie osv. Og det forstår hun faktisk godt, eller hun accepterer det i hvert fald!

Jeg prioriterer nemlig også Zara! Jeg prioriterer selvfølgelig også mig selv og sørger for at deltage i de ting jeg gerne vil, samt kan. Samtidig synes jeg det er det fedeste at kunne tage Zara med i Legoland og bruge en hel dag der, hvilket hun elsker mere end noget andet!
Og glæde hende med, at om så og så mange dage skal vi i Jesperhus igen! Og når solen virkelig begynder at varme vores kinder, så skal vi i Skærup Zoo igen!
De ting værdsætter jeg mindst lige så meget!

Det at være mor, og det at være Camilla, er 2 vidt forskellige ting. De bliver prioriteret og værdsat på forskellige måder, og sådan vil det altid være!

Ville jeg kunne nyde at være “fri” hver 2. weekend, hver 2. uge? Tjo, nogle gange, men faktisk kun når hun driver mig til vanvid 😉 Så længe jeg har et godt netværk i ryggen, så bliver det ikke noget i hører mig råbe efter!

At være en inspiration for andre, det er vildt! Og det betyder faktisk rigtig meget for mig <3 Tak!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen