Om mig

Her er jeg!

Hvem er jeg?

Jamen, jeg er Camilla – både som mor, som studerende og som Camilla! Og det er ikke altid nemt at forene de 3 i den samme ene person! Jeg prøver dog!! Og gør mit bedste.

Jeg er mor til Zara, som er født oktober 2015. Hendes far meldte sig ud af hendes liv før hun blev 1 år, og har stået med hende selv siden.

Da hun så starter i vuggestue i august 2016, starter jeg en måned senere på lærerstudiet i Jelling. Og til sommer er jeg færdig! Og det er jeg virkelig stolt over! Som enlig mor har jeg samtidig klaret et (næsten) fuldtidsstudie på 4 år! SEJR! Og til sommer skal det fejres!

Udover at være mor, er jeg også Camilla. Og jeg kan virkelig godt lide at være sammen med mine veninder, når muligheden byder sig! Det er heldigvis blevet nemmere, efter Zara er blevet større, da hun er “nemmere” at passe nu!
Derudover løber jeg! Gerne 2 gange i ugen – helst 3 gange, men det er ikke hver uge det er muligt! Dog er der et halvmarathon til maj, som jeg løber no matter what!

Her på siden vil i møde mig – på både godt og ondt! Der vil være indblik fra hverdagen, frustationer fra hverdagen, ting jeg savner, ting jeg må undvære, ting Zara må undvære osv. Der er ikke rigtig som sådan en fast sammenhæng! Jeg vil bare gerne fortælle om livet som enlig mor! Vi bliver en større og større del af kvindeverdenen – nogle frivillige, andre knap så meget!

Hvis I vil have mere af noget, eller synes i mangler noget, så skriv til mig 😀

Scroll til toppen